AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin kapısı kırılmak

Kahve falında evin kapısı kırılmak

Kahve falında evin kapısı kırılmak hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin kapısı kırılmak gördüyseniz:

  • Çeşitli tersliklere karşı dostlar imdadınıza yetişebilir.

Kahve falında evinin kapısının kırıldığını görmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına inanılır.

Kahve falında evin kapısı kırılmak her türlü kötülükten uzakdurulacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine işarettir.

Kahve falında evinizin kapısının kırıldığını veya yandığını görmek kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kırılmış kapı görmek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine işaret eder.

Kahve falında kapı kırıldığını görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, eksiklerinin farkına varacağına delalet eder.

Kahve falında demir kapının kırıldığını görmek zor zamanların geride kalacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında kapısı kırılmak uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dış kapının kırıldığını görmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir