AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılmış kapı görmek

Kahve falında kırılmış kapı görmek

Kahve falında kırılmış kapı görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çirkin sözler işitileceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine yorulur.

Kahve falında kırılmış kapı gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde, dış görünüşünüzde değişiklikler yaparken veya ikili ilişkilerinizde aşırılıklardan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında evinizin kapısının kırıldığını veya yandığını görmek Allah katında günahlarının affolacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına işaret eder.

Kahve falında oda kapısının kırıldığını görmek aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, çok hayırlı insan olunacağına delalettir.

Kahve falında dış kapının kırıldığını görmek daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, hafif ve iyi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında ev kapısının kırıldığını görmek hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında kapının kırıldığını görmek istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, hayır vereceğine delalet eder.

Kahve falında kırılmış kapı görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine yorulur.

Kahve falında evin kapısı kırılmak bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kırılan kapı görmek uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir