AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılan kapı görmek

Kahve falında kırılan kapı görmek

Kahve falında kırılan kapı görmek hayatının zorlaşacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, küslerin barışacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırılan kapı gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda çok sayıda alternatifiniz var.

Kahve falında kırılan kapı görmek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırılmış kapı görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evinizin kapısının kırıldığını veya yandığını görmek hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında demir kapının kırıldığını görmek maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında kapısı kırılmak büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, büyük bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında kapı kırıldığını görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında kapı kolunun kırıldığını görmek hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dış kapının kırıldığını görmek maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir