AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin kapısının kırıldığını görmek

Kahve falında evinin kapısının kırıldığını görmek

Kahve falında evinin kapısının kırıldığını görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evinin kapısının kırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı şakaların ciddiye alınması sorun yaratabilir.

Kahve falında evin kapısı kırılmak hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına inanılır.

Kahve falında evinin kapısının kırıldığını görmek uzun bir seyahate çıkılacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evinizin kapısının kırıldığını veya yandığını görmek inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ev kapısının kırıldığını görmek büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında kapı kolunun kırıldığını görmek yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına işarettir.

Kahve falında kapının kırıldığını görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında demir kapının kırıldığını görmek bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oda kapısının kırıldığını görmek manevi olarak huzur içinde olacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir