AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık kapı kilidi görmek

Kahve falında kırık kapı kilidi görmek

Kahve falında kırık kapı kilidi görmek kişinin alım gücünün yükseleceğine, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına işarettir.

Kahve falında kırık kapı kilidi gördüyseniz:

  • Tatmin edici çalışmalar yapmak zor olabilir veya işle ya da kariyerle ilgili yorucu olaylarla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında kırık kapı kilidi görmek gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kilidi kırık kapı görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kırık kilit görmek masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında bozuk kapı kilidi görmek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, daha bir sevileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı kilidi açtığını görmek rızkın da aynı oranda çoğalacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine inanılır.

Kahve falında kapı kilidiyle uğraşmak davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına işaret eder.

Kahve falında kilitli kapıyı anahtarla açmak üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine delalettir.

Kahve falında kapıyı kilitlemeye çalışmak maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir