AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı kilidi görmek

Kahve falında kapı kilidi görmek

Kahve falında kapı kilidi görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kapı kilidi gördüyseniz:

  • Borç alacak konuları, mali başlıklar, ortağınızın veya eşinizin maddi durumundaki gelişmeleri ilgilendiren alanlarda daha gerçekçi olmanız gerekebilir.

Kahve falında kilitsiz kapı görmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapıyı kilitle açmak kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapı ve kilit görmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına alamet eder.

Kahve falında kilitli kapı açmak devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapıyı kilitli görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına işarettir.

Kahve falında kapı kilidini açamamak verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kapı kilidi değiştirmek hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine işarettir.

Kahve falında kapı kiliti görmek başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, borcunun kalmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir