AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı kiliti görmek

Kahve falında kapı kiliti görmek

Kahve falında kapı kiliti görmek maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapı kiliti gördüyseniz:

  • Geçmişte size hayal kırıklığı yaşatmış şeyleri tekrar yaşamamak için gereken tedbirleri almanız gerekiyor.

Kahve falında kapı kilidi tamir etmek evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kapıda kilit görmek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına delalet eder.

Kahve falında kilitli kapının açıldığını görmek daha fazla dünya malı sahibi olacağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına yorulur.

Kahve falında kapı kilidi görmek müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine yorulur.

Kahve falında kapıyı kilitle açmak iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında kilidi olmayan kapı görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kapı kiliti açmak atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kapının kilitli olduğunu görmek evlatların hayırsız çıkacağına, bolluk içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir