AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilidi olmayan kapı görmek

Kahve falında kilidi olmayan kapı görmek

Kahve falında kilidi olmayan kapı görmek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, bir daha kopmayacağına işaret eder.

Kahve falında kilidi olmayan kapı gördüyseniz:

  • Fiziksel dağınıklık durumunda olabilirsiniz.

Kahve falında kapının kilitlendiğini görmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında kapı kilidini açamamak sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapı kiliti açmak eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapı kilidi sökmek herkes tarafından saygı göreceğine, borçlarının kapanacağına işaret eder.

Kahve falında kapı kilidiyle uğraşmak geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kilitsiz kapı görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı kilidi açtığını görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, kısmetinin açılacağına yorulur.

Kahve falında kapı kilidi tamir etmek çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir