AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıda kilit görmek

Kahve falında kapıda kilit görmek

Kahve falında kapıda kilit görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, insanları kıracağına, üzeceğine, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapıda kilit gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin yaptıkları ya da söyledikleri huzursuzluk nedeni olabilir.

Kahve falında kapının kilitli olduğunu görmek zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, kötü kişilerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kilitli kapıyı açmaya çalışmak işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kapı kilidini değiştirmek sevdiği kişileri çok üzeceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine yorulur.

Kahve falında kapının kilidini açamamak işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, çok başarılı adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında kilitsiz kapı görmek dünyasının bir anda değişeceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında kilitli kapı açmak hayatının tamamen altüst olacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında kapı kiliti görmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, tatlı yorgunluklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kilitli kapıyı açık görmek küskünlük yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir