AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapının kilitli olduğunu görmek

Kahve falında kapının kilitli olduğunu görmek

Kahve falında kapının kilitli olduğunu görmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kapının kilitli olduğunu gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizden veya bilginizden fayda sağlayabilecek kişilerle iş birliği içerisine girebilir veya yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Kahve falında bozuk kapı kilidi görmek hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında kapı kilidi açtığını görmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kilitli kapıyı açmaya çalışmak çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına işaret eder.

Kahve falında kapı kiliti değiştirmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına inanılır.

Kahve falında kapının kilidini açmak sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayır işleri yapacağına delalettir.

Kahve falında kilitlenmeyen kapı görmek hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Kahve falında kilitli kapıyı açık görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kilidi bozuk kapı görmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir