AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilitli kapının açıldığını görmek

Kahve falında kilitli kapının açıldığını görmek

Kahve falında kilitli kapının açıldığını görmek bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında kilitli kapının açıldığını gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi çok fazla kendi üzerinize odaklamış durumdasınız.

Kahve falında kilitli kapının açıldığını görmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kilidin açıldığını görmek ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında açılmış kilit görmek kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, toparlanacağına, kendine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapı ve kilit görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı kilidi görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapı kilidinin bozulduğunu görmek neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kapı kilidi tamir etmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapı kiliti değiştirmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir