AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı kilitlemek açmak

Kahve falında kapı kilitlemek açmak

Kahve falında kapı kilitlemek açmak neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapı kilitlemek açmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda tarafsız veya objektif olmanız gerekebilir.

Kahve falında kapı kilitlemek açmak edilen duaların kabul edileceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kapı kilitlemek ve açmak günahtan temizlenmeye, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapıyı kilitlediğini görmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, iyi halin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dış kapıyı kilitlemek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bahçe kapısı kilitlemek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında tahta kapı kilitlemek işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında araba kapısı kilitlemek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ev kapısı kilitlemek kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir