AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı eşiğinde uyumak

Kahve falında kapı eşiğinde uyumak

Kahve falında kapı eşiğinde uyumak maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, daha sevgi dolu biri haline geleceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, kazançsız işler peşinde olmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı eşiğinde uyumak gördüyseniz:

  • Tavsiyelere göre değil, kendi hislerinize göre hareket etmelisiniz.

Kahve falında kapı eşiğinde uyumak zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, alım gücünde yükselme olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşikte uyumak ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine yorulur.

Kahve falında kapı eşiğinde yatmak maddi zarara uğrayacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı eşiği silmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine delalet eder.

Kahve falında kapı eşiğinde namaz kılmak hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapı eşiğinde oturmak büyük kazançlar getireceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kapı eşikliği görmek herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, şansının açılacağına delalet eder.

Kahve falında kapının eşiğini görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir