AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı eşiğini temizlemek

Kahve falında kapı eşiğini temizlemek

Kahve falında kapı eşiğini temizlemek işlerin büyük bir açmaza gireceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapı eşiğini temizlemek gördüyseniz:

  • Rekabet hissi yaratan bir kişinin belli konularda ilerlemesi rahatsızlık yaratabilir.

Kahve falında kapı eşiğini temizlemek aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına delalet eder.

Kahve falında kapı eşiğinden geçmek eşlerinin kapanacağına, kalp kırmayacağına yorulur.

Kahve falında kapı eşiği görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kapı eşiği yapmak ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine delalet eder.

Kahve falında kapı eşiğinde namaz kılmak attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında kapı eşiğinde yılan görmek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, sağlam bir kariyer edineceğine delalet eder.

Kahve falında kapı eşikliği görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına rivayet eder.

Kahve falında kapı eşiğine oturmak sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir