AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşikte uyumak

Kahve falında eşikte uyumak

Kahve falında eşikte uyumak aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, başarısız olacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına delalettir.

Kahve falında eşikte uyumak gördüyseniz:

  • Çok fazla önemsemediğiniz işlerle uğraşırken aniden aklınıza sizin için önemli bir konuda ilerlemenize ya da isteklerinizi gerçekleştirmenize faydası olabilecek fikirler gelebilir.

Kahve falında kapı eşiğinde uyumak iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına işarettir.

Kahve falında eşikte uyumak büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına işarettir.

Kahve falında eşikte namaz kılmak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşikte oturmak kötülüğe uğramadan yaşayacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapı eşiğinde yılan görmek başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşik atlamak işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapı eşiğinde oturmak ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sevinçten adeta havalara uçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşik yapmak hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir