AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı cilalamak

Kahve falında kapı cilalamak

Kahve falında kapı cilalamak iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında kapı cilalamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin tavsiye veya önerileriyle yakından ilgilenmeniz veya en azından öyle görünmeniz, işlerin tamamen sizin istediğiniz yoldan yapılabilmesinde önemli rol oynayabilir.

Kahve falında kapı cilalamak hırpalanacağına, darp edileceğine, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine işarettir.

Kahve falında ayakkabı cilalamak eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine delalettir.

Kahve falında araba cilalamak birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında evinin kapısının değiştiğini görmek falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dış kapıyı kapatmak bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine yorulur.

Kahve falında misafire kapı açmak eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına inanılır.

Kahve falında kapının önünde kedi görmek sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eve kapı takmak kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, az çalışarak çok gezeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir