AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin kapısının değiştiğini görmek

Kahve falında evinin kapısının değiştiğini görmek

Kahve falında evinin kapısının değiştiğini görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, gelişiminin hız kazanacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına rivayet eder.

Kahve falında evinin kapısının değiştiğini gördüyseniz:

  • Belli bir maceraya atılmanın kaynaklarınızı doğru kullanmanız anlamına geldiğini düşünebilirsiniz.

Kahve falında evin kapılarını değiştirmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, terfi edeceğine işaret eder.

Kahve falında evinin kapısının değiştiğini görmek sıkıntılarının günden güne artacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına yorulur.

Kahve falında ev kapısını değiştirmek hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ev kapısının değiştiğini görmek eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına delalet eder.

Kahve falında kapı kilidi değiştirmek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında kapı değiştirmek işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapı değiştiğini görmek yönetici olacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapının değiştiğini görmek kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, büyük kazançlar sağlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir