AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba cilalamak

Kahve falında araba cilalamak

Kahve falında araba cilalamak böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, kişinin bundan zarar göreceğine, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında araba cilalamak gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerin, işlerin veya planların olumlu olumsuz yanlarını hesaplamayı bırakıp bir an önce harekete geçmenizde fayda var.

Kahve falında araba cilalamak çok büyük üzüntü yaşayacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabı cilalamak mutsuz olacağına, üzüleceğine, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kapı cilalamak araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, çok güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küçük çocuğa araba çarptığını görmek maddi anlamda rahatlık göreceğine, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında çok lüks araba kullanmak büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında iyi araba kullanmak alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında arabayla hayvana çarpmak elindeki imkânları seferber edeceğine, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabada duman görmek kendisini geliştireceğine, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir