AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapının önünde kedi görmek

Kahve falında kapının önünde kedi görmek

Kahve falında kapının önünde kedi görmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, haksızlığa uğranacağına inanılır.

Kahve falında kapının önünde kedi gördüyseniz:

  • Partnerinizi, çocuklarınızı ya da sevdiğiniz kişileri ilgilendiren bir konuda duygusal stratejiler uygulamanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında kapı önünde kedi görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, iç dünyasının zenginleşeceğine işarettir.

Kahve falında kapının önünde kedi görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, çok güzel işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında kapının önüne ayakkabı koymak her istediğini elde edeceğine, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kapının önünde kalabalık görmek çekilen yükün hafifleyeceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına yorulur.

Kahve falında kapı önü yıkamak kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına inanılır.

Kahve falında kapı önünü temizlemek sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine alamet eder.

Kahve falında kapı önünde toprak görmek kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında kapının önünde at görmek bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir