AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafire kapı açmak

Kahve falında misafire kapı açmak

Kahve falında misafire kapı açmak kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, kişinin fakirleşeceğine, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında misafire kapı açmak gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçının.

Kahve falında misafire kapı açmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına delalettir.

Kahve falında misafire kapıyı açmak rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, atılan adımların zarar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında misafire yatak açmak kendisine yeni bir hayat kuracağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında gelen misafire kapı açmamak işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında misafire kapı açmamak düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapıda misafir karşılamak dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapıda misafir görmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında demir kapıyı anahtarla açmak ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir