AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı cilalamak

Kahve falında ayakkabı cilalamak

Kahve falında ayakkabı cilalamak rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı cilalamak gördüyseniz:

  • Verilen sözlerin yerine getirilmemesi ya da dikkatinizi çekmek isteyen bir kişi nedeniyle gerilim yaşanabilir veya duygusal tepkiler oluşabilir.

Kahve falında ayakkabı cilalamak çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine yorulur.

Kahve falında araba cilalamak yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, mal kayıpları da yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kapı cilalamak darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında babanın ayakkabısını giymek keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabıyla yürümek ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabını yitirmek hasret çekenlerin birleşeceğine, sorumluluk alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eflatun ayakkabı görmek genç kimselere eğitim vereceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine alamet eder.

Kahve falında dizili ayakkabı görmek kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir