AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil boya kalemi görmek

Kahve falında yeşil boya kalemi görmek

Kahve falında yeşil boya kalemi görmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, yani babasına benzeyeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına delalettir.

Kahve falında yeşil boya kalemi gördüyseniz:

  • İçki, kumar veya benzeri şeylerden uzak durmalı ya da en azından ölçüyü elden kaçırmamalısınız.

Kahve falında yeşil boya kalemi görmek olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kazancının çok daha fazla olacağına işarettir.

Kahve falında boya kalem görmek sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, parasız günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boya kalemi görmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, güvenlikli bir siteye taşınılacağına işarettir.

Kahve falında boyalı kalem görmek sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boya kalemi almak elinize toplu miktarda para geçeceğine, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru boya kalemi görmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına işaret eder.

Kahve falında boyalı kalemler görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kalem boya görmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir