AnaSayfa / Genel / Kahve falında aralanmış kapı görmek

Kahve falında aralanmış kapı görmek

Kahve falında aralanmış kapı görmek çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, verimli işlere gireceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, onu yalnız bırakmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aralanmış kapı gördüyseniz:

  • Daha mantıklı hareket etmenizde fayda var.

Kahve falında aralanmış kapı görmek büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapının aralandığını görmek çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında kapı arasından bakmak ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine delalettir.

Kahve falında kalabalık arasında kalmak sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişinin arasından et çıkarmak işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında ekmek arasında zeytin görmek takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, rahat bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki duvar arasından geçmek yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına işarettir.

Kahve falında bir araya gelmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir