AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapının aralandığını görmek

Kahve falında kapının aralandığını görmek

Kahve falında kapının aralandığını görmek yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, sıkıntılara neden olacağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, kurulu düzenin yıkılacağına işaret eder.

Kahve falında kapının aralandığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda, sevdiğiniz bir kişiyle sevgi dolu planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında kapı arasından bakmak dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında aralanmış kapı görmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapının aralandığını görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında diş arasında saç görmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ekmek arasında zeytin görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Kahve falında kendini ölülerin arasında görmek işinin ehli durumuna geleceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında iki deniz arasında kalmak atılan adımların ferahlığa çıkacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına işarettir.

Kahve falında dişinin arasından ip çekmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir