AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalet kapısı açmak

Kahve falında tuvalet kapısı açmak

Kahve falında tuvalet kapısı açmak kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, ortaklı işlere girileceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalet kapısı açmak gördüyseniz:

  • Çok fazla çalışmanız gerekebilir.

Kahve falında tuvalet kapısı açmak eline çok büyük kazanç geçeceğine, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine tabir olunur.

Kahve falında tuvalet açmak imkân sahibi olacağına, maddi durumun düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında tuvaleti açmak kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında tuvalet tıkanıklığını açmak falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tıkalı tuvalet açmak ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında tıkanmış tuvaleti açmak size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına tabir olunur.

Kahve falında tıkalı tuvaleti açmak herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına işarettir.

Kahve falında büyük kapı açmak işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir