AnaSayfa / Genel / Kahve falında kansız yara görmek

Kahve falında kansız yara görmek

Kahve falında kansız yara görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine alamet eder.

Kahve falında kansız yara gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin uzaklaşması, bir yerlere gitmesi ya da sizinle ters düşüncelere girerek yollarınızı ayrması olasıdır.

Kahve falında bıçakla yaralanmak kan görmek başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, geçim sıkıntısı yaşanılacağına alamet eder.

Kahve falında kan ve yara görmek hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine inanılır.

Kahve falında kansız yara görmek bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında bacak yara görmek isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına yorulur.

Kahve falında avuç içi yarası görmek fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına delalettir.

Kahve falında bir arkadaşının yaralandığını görmek ortaklı işlere iştirak edileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında yaralılar görmek insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağızda yara görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir