AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaralılar görmek

Kahve falında yaralılar görmek

Kahve falında yaralılar görmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, maddi konuda zayıflayacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine rivayet eder.

Kahve falında yaralılar gördüyseniz:

  • Para açısından şans yüzünüze gülüyor.

Kahve falında saç dibinde yara görmek ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, toparlanacağına, kendine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafasında yara çıktığını görmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına alamet eder.

Kahve falında dudak yara görmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında ayakları yara görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, bunları en doğru şekilde kullanacağına delalet eder.

Kahve falında sırtından yaralanmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaralıya yardım etmek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına işaret eder.

Kahve falında kurşunla yaralanmak keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karnında yara olduğunu görmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir