AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacak yara görmek

Kahve falında bacak yara görmek

Kahve falında bacak yara görmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, hayaller kurulacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında bacak yara gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda kendinizi aşabilir, denememiş şeyler denemek, gidilmemiş yollardan gitmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında bacağında iltihaplı yara görmek verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına yorulur.

Kahve falında bacaktan yaralanmak umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacağında yara görmek ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, her daim temkinli olacağına işaret eder.

Kahve falında birinin bacağında yara görmek anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında bacakları yara içinde görmek çocuk sahibi olunacağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında bacağında yara olduğunu görmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına işarettir.

Kahve falında bacağında yara çıktığını görmek atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında bacaktan yaralandığını görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir