AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşının yaralandığını görmek

Kahve falında bir arkadaşının yaralandığını görmek

Kahve falında bir arkadaşının yaralandığını görmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, kazancının ilk önce azalacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, elindekileri de yitireceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının yaralandığını gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanmanız karşılaşacağınız engellerin üstesinden gelmenizi sağlayabilir.

Kahve falında bir arkadaşının yaralandığını görmek yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşında yara görmek uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının yüzünde yara görmek büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının yaralandığını görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının yaralanmasını görmek dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını yaralar içinde görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının silahla yaralandığını görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşın yaralandığını görmek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir