AnaSayfa / Genel / Kahve falında kan ve yara görmek

Kahve falında kan ve yara görmek

Kahve falında kan ve yara görmek kötü bir duruma düşürüleceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında kan ve yara gördüyseniz:

  • Belli konulara yaklaşımlarınızı gözden geçirmeniz gerekebilir.

Kahve falında kansız yara görmek aksiliklerin aşılacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına işarettir.

Kahve falında kan ve yara görmek uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bıçakla yaralanmak kan görmek çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yara kurdu görmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında alnında yara görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafadan yaralanmak kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, her geçen gün sorunların artacağına inanılır.

Kahve falında kolda yaralar görmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, rahat nefes almaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında eli yara görmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir