AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil kolye görmek

Kahve falında fil kolye görmek

Kahve falında fil kolye görmek yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında fil kolye gördüyseniz:

  • İşiniz, sağlığınız veya duygusal refahınızla ilgili konular ön planda olabilir.

Kahve falında fil kolyesi görmek kişinin kendi başının çaresine bakacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine işaret eder.

Kahve falında fil kolye görmek verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, hayata küsecek duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında filli kolye görmek istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uyuyan fil görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, günahların da affolacağına yorulur.

Kahve falında fil suresi okumak sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında fil resmi çizmek dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fil kestiğini görmek hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında fil tarafından kovalanmak aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir