AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuzlu fil görmek

Kahve falında boynuzlu fil görmek

Kahve falında boynuzlu fil görmek uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, kadim dostlar edineceğine, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, inancının zayıflayacağına, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine alamet eder.

Kahve falında boynuzlu fil gördüyseniz:

  • Daha anlaşılır veya kabul edilebilir çözümler, planlar veya yollar geliştirmenizde fayda var.

Kahve falında boynuzlu fil görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine delalet eder.

Kahve falında boynuzu kırık koyun görmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına inanılır.

Kahve falında boynuzsuz koyun görmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında inek boynuzu tutmak maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boynuzlu koyun görmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına yorulur.

Kahve falında altın boynuzlu koç görmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boynuzlu ata binmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına işaret eder.

Kahve falında boynuzlu bebek görmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir