AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil kafası görmek

Kahve falında fil kafası görmek

Kahve falında fil kafası görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fil kafası gördüyseniz:

  • Diğerleri bazı olaylardan büyülenmiş olabilir.

Kahve falında fil kafası görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fil biblosu görmek sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında bir çok fil görmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı fil görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fil olduğunu görmek hedeflerini gerçekleştireceğine, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fil yavrusu öldürmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına işarettir.

Kahve falında fil yavrusunu sevmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağlayan fil görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yorum

  1. kocam icin kapadıgım falı actıgımda fil kafası gördüm ,fil kafasının üstunde ucan kuslar cıkmıs sürü halde gıbıydı.bırbırıne sarılmıs ıkı ınsan vardı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir