AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen fil görmek

Kahve falında ölen fil görmek

Kahve falında ölen fil görmek bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kazancının günbegün artacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına işarettir.

Kahve falında ölen fil gördüyseniz:

  • Mevcut pozisyonunuzda değişime neden olabilecek bir hareketiniz planlandığı şekilde devam etmeyebilir.

Kahve falında sürü halinde fil görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına işarettir.

Kahve falında fil yavrusunu sevmek kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında fil objesi görmek çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında fili kesmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine inanılır.

Kahve falında fil ve fil yavrusu görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında fil tarafından ezilmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına işarettir.

Kahve falında süs fil görmek kazancının ve zenginliğinin artacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oyuncak fil almak sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir