AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil yüzük görmek

Kahve falında fil yüzük görmek

Kahve falında fil yüzük görmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine yorulur.

Kahve falında fil yüzük gördüyseniz:

  • Size ün kazandırabilecek, imajınızı güçlendirecek veya talihinizi arttıracak konulara odaklanmalısınız.

Kahve falında fil yüzük görmek Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında filli yüzük görmek uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında fil öldürmek amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına delalettir.

Kahve falında koşan fil görmek uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında filin koşturduğunu görmek hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fil beslediğini görmek yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fil ve fare görmek bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına yorulur.

Kahve falında sarı fil görmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir