AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanatla uçmak

Kahve falında kanatla uçmak

Kahve falında kanatla uçmak yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, kalabalıktan uzak olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kanatla uçmak gördüyseniz:

  • Parasl açıdan şanslısınız.

Kahve falında kanat çırpıp uçmak iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kanatlı atla uçmak hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine inanılır.

Kahve falında kanatla uçmak bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, iyi geçim halinde kalacağına işarettir.

Kahve falında kanat takıp uçmak işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, işlerinin çok yolunda gideceğine alamet eder.

Kahve falında kanat çırparak uçmak iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine yorulur.

Kahve falında kanatlarıyla uçmak kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, yeni iş fırsatları yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında kanatlanarak uçmak iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçak kanadında uçmak rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir