AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kanarya görmek

Kahve falında ölmüş kanarya görmek

Kahve falında ölmüş kanarya görmek ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş kanarya gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kendi inatçılığınız yüzünden ilişkilerinizi tatsızlaştırabilirsiniz.

Kahve falında siyah kanarya görmek toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, zenginliğinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kanarya görmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü kanarya görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kanarya satın almak karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına alamet eder.

Kahve falında kanarya tutmak yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük kanarya görmek aradaki buzları eriteceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı kanarya yakalamak yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu ve kanarya görmek yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir