AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı kanarya görmek

Kahve falında sarı kanarya görmek

Kahve falında sarı kanarya görmek mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, sıkıntılarının artacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sarı kanarya gördüyseniz:

  • Sezgilerinize daha fazla güvenmeniz gerekiyor.

Kahve falında sarı kanarya yakalamak ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı kanarya görmek isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, nefsini terbiye etmeyi başaracağına alamet eder.

Kahve falında öten kanarya görmek kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kanaryayı kafese koymak gülüp eğleneceğine, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında kanarya sesi duymak sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında kanarya yakaladığını görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, büyük aksilikler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yeşil kanarya görmek maddi açıdan çok zorlanılacağına, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yavru kanarya görmek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir