AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanarya yumurtası görmek

Kahve falında kanarya yumurtası görmek

Kahve falında kanarya yumurtası görmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, işinde verimsiz olacağına, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kanarya yumurtası gördüyseniz:

  • Size yapılan istekler başta önemsiz gibi görünseler daha sonra büyük önem kazanabilir.

Kahve falında kanarya yumurtası görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına işaret eder.

Kahve falında siyah kanarya görmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında kanarya tutmak sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kanaryayı kafese koymak kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kanarya beslemek arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına alamet eder.

Kahve falında mavi kanarya görmek refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, iş hayatının düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında kanarya sevmek şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında öten kanarya görmek dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir