AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanarya tutmak

Kahve falında kanarya tutmak

Kahve falında kanarya tutmak ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kanarya tutmak gördüyseniz:

  • Olmasını çok istediğiniz şeyleri elde etmenize yardım edebilecek ilginç olaylar yaşanabilir.

Kahve falında kanarya kuşu tutmak neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine delalet eder.

Kahve falında kanarya tutmak akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kanarya öldürmek huzurlu bir hayat süreceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil kanarya görmek bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine delalet eder.

Kahve falında ölü kanarya görmek para sıkıntısı çekeceğine, ailesini utandırmayacağına yorulur.

Kahve falında kanarya yumurtası görmek huzur ve mutluluk bulacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında sarı kanarya yakalamak büyük üzüntülere sebep olacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kanarya beslemek ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir