AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kanarya görmek

Kahve falında mavi kanarya görmek

Kahve falında mavi kanarya görmek geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi kanarya gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, partnerinizle buluşabilir veya sosyal planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında mavi kanarya görmek yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına yorulur.

Kahve falında kanaryayı kafese koymak elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki kanarya görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kanarya yakaladığını görmek sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kanarya sevmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş kanarya görmek güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kanarya kuşu görmek şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kanarya yumurtası görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir