AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanarya beslemek

Kahve falında kanarya beslemek

Kahve falında kanarya beslemek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, genç kimselere eğitim vereceğine, huzurunu yerine getireceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına yorulur.

Kahve falında kanarya beslemek gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız şeyler konusunda dürüst olmalısınız.

Kahve falında kanarya beslemek rızkın genişleyeceğine, bu sayede fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kanarya sesi duymak kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya delalet eder.

Kahve falında kanarya sevmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kanarya yavrusu görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine işarettir.

Kahve falında mavi kanarya görmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında kanarya görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında kanaryayı kafese koymak yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kanarya satın almak sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir