AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru kanarya görmek

Kahve falında yavru kanarya görmek

Kahve falında yavru kanarya görmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, rahata ve kolaylığa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yavru kanarya gördüyseniz:

  • Nasıl olsa şikayetleriniz hiçbirşeyi etkilemiyor bari kendinize sorun etmeyin.

Kahve falında yavru kanarya görmek istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kanarya yavrusu görmek arif kimselerden sayılacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında kanarya tutmak insanlar arasında iyi anılır olacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi kanarya görmek geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, alım gücünde yükselme olacağına delalet eder.

Kahve falında öten kanarya görmek sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil kanarya görmek istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kanarya görmek çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah kanarya görmek sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir