AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan kanarya görmek

Kahve falında uçan kanarya görmek

Kahve falında uçan kanarya görmek sevgiyi ve hürmeti göreceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçan kanarya gördüyseniz:

  • Ufak jestler söz konusu olabilir.

Kahve falında uçan kanarya görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine yorulur.

Kahve falında yeşil kanarya görmek fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına işarettir.

Kahve falında kanarya görmek problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, işlerin iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kanarya görmek huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kanaryayı kafese koymak sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kanarya öldürmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, güven kaybına uğrayacağına inanılır.

Kahve falında ölü kanarya görmek bununla yüceleceğine, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yavru kanarya görmek verimin her geçen gün artacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir