AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanalda yüzmek

Kahve falında kanalda yüzmek

Kahve falında kanalda yüzmek endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında kanalda yüzmek gördüyseniz:

  • Alacağınız bir teklifi reddetmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında kanalda yüzmek daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına yorulur.

Kahve falında kanal suyunda yüzmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine rivayet eder.

Kahve falında kanal kazmak içine kapanacağına, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su kanalında balık görmek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında tv kanalı görmek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına inanılır.

Kahve falında sulama kanalı görmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kanala atlamak tüm gözleri üzerinde toplayacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su kanalına girmek ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir