AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanal kazmak

Kahve falında kanal kazmak

Kahve falında kanal kazmak bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, hasta ve zor geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kanal kazmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda veya evinizde ya da gayri menkullerle ilgili konularda özel yaşamınızla ilgili planlarınıza uyan değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında su kanalı kazmak hırsızlık yapacağına, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kanal kazmak kendine olan güvenin tazeleneceğine, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına delalet eder.

Kahve falında su kanalı görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akan kanal görmek aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında kanala düşmek çok rahat bir nefes alacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine rivayet eder.

Kahve falında kanaldan çıkmak garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına delalet eder.

Kahve falında büyük kanal görmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine yorulur.

Kahve falında kanal faresi görmek işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir