AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanala atlamak

Kahve falında kanala atlamak

Kahve falında kanala atlamak düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kanala atlamak gördüyseniz:

  • Uzun süredir çevap beklediğiniz işten olumlu bir haber alacaksınız.Yakın arkadaşlarınızla aranızda çıkabilecek tartışmalar ya da anlaşmazlıklar olabilir.

Kahve falında kanala atlamak anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kanal açmak verilen bütün emeklerin heba olacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kanal görmek dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kanalda su görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, her anlamda şifa bulmaya rivayet eder.

Kahve falında kanal yapmak çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kanalda yıkanmak bereketli yağmurlara, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında sulama kanalı görmek büyük savaşların yaşanacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına yorulur.

Kahve falında su kanalında balık görmek tatsızlıkların yaşanacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir