AnaSayfa / Genel / Kahve falında tv kanalı görmek

Kahve falında tv kanalı görmek

Kahve falında tv kanalı görmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine inanılır.

Kahve falında tv kanalı gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, işinizi veya sosyal toplumdaki yerinizi ilgilendiren konularda bir ilerleme kaydetmek üzeresiniz.

Kahve falında akan kanal görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında kanalda balık yakalamak sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su kanalında balık görmek keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına alamet eder.

Kahve falında kanala atlamak elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında büyük kanal görmek daha fazla başarı kazanılacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında kanalda yüzmek net bir bakış açısı kazanacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında kanal faresi görmek sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına rivayet eder.

Kahve falında tv kanalı görmek kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir