AnaSayfa / Genel / Kahve falında su dolu kanal görmek

Kahve falında su dolu kanal görmek

Kahve falında su dolu kanal görmek fal sahibinin kazancının artacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında su dolu kanal gördüyseniz:

  • Ayın ortasına doğru ailenizi ilgilendiren gergin ortamlar veya diyaloglar dikkat gerektiriyor.

Kahve falında su dolu kanal görmek yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, saygın ve ünlü biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su kanalına girmek ayağa kalkacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında boş su kanalı görmek yokluğa düşeceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında su kanalında boğulmak istenmeyen olaylar yaşanacağına, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında kanal suyunda yüzmek dileklerinin de kabul olacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında su kanalı kazmak yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sulama kanalına düşmek verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, kızgınlıkların geçeceğine alamet eder.

Kahve falında su kanalından geçmek rahmete vesile olacak gelişmelere, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir