AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanadı kırılmış güvercin görmek

Kahve falında kanadı kırılmış güvercin görmek

Kahve falında kanadı kırılmış güvercin görmek bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, eşi ile arasının açılacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kanadı kırılmış güvercin gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız olumlu veya sevgi paylaşımlarının yüksek olduğu ortamlarda bulunabilirsiniz.

Kahve falında kanadı kırılmış güvercin görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına delalettir.

Kahve falında güvercin kanadı görmek önemli işler yapacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine alamet eder.

Kahve falında kanadı kırık güvercin görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında tek kanatlı güvercin görmek geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kanadı kırık beyaz güvercin görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kanatsız güvercin görmek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişinin kırılıp kanadığını görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına delalet eder.

Kahve falında dişinin kırıldığını ve kanadığını görmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir